Contact

Find us

Contact

Get in touch

Mr Xi Asian Bistro vind je tussen de gezelligste restaurants op het Cadenzaplein tegenover het Stadstheater in Zoetermeer. Als je vragen of opmerkingen hebt aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Vul hiernaast het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Is het dringend? Bel ons dan op 079-3033000.

PARKEREN

Mr Xi Asian Bistro is zowel met het openbaar vervoer, als de auto goed bereikbaar. Daarnaast ligt het restaurant op een kleine afstand van 5 minuten loopafstand van randstadrail station Stadhuis. Parkeren is het handigst in de parkeergarage bij supermarkt Hoogvliet via ingang Italiëlaan te bereiken of bij de parkeergarage P9 naast Kinepolis bioscoop aan de Duitslandlaan

Contactgegevens

Mr Xi Asian Bistro
Oostwaarts 25
2711 BA Zoetermeer
T: 079-3033000
E: info @ mrxi.nl

Follow us

openingstijden

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 12.00 uur tot 22.30 uur. Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. De laatste bestelling tijdens de lunch is om 15.00 uur en in de avond moet de laatste bestelling voor 21.30 uur doorgegeven zijn. Op de volgende feestdagen serveren wij geen lunch en dan zijn wij pas om 17.00 uur open. Feestdagen zijn: Nieuwjaarsdag, Goede vrijdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst en Oudjaarsdag.

Contactformulier